De thuiskok, zo wordt u gast in eigen huis.

  Dankzij De Thuiskok bent u gast in eigen huis.  

 

 Home
 Waarom een thuiskok?
 Hoe werkt het?
 Wat kost het?
 Op het menu
 Veelgestelde vragen
 Contactinfo
 

 

Hoe werkt het?

Torentje van puree, spinazie en krokante gamba's met een duo van champignonsauzen.Een beroep doen op de thuiskok is erg eenvoudig.

  1. U neemt via telefoon (03 2933996 of 0476 221627) of e-mail (info@dethuiskok.be) contact met ons op en laat weten waar en wanneer u een beroep op ons wil doen.
  2. Indien de datum nog vrij is, bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn (op basis van uw wensen, de gelegenheid en het budget).
  3. Onze kok stelt in samenspraak met u een aangepast menu op.
  4. U bevestigt.

Praktisch verloop
Het praktische verloop van de avond of middag zelf is vrij eenvoudig:

  • U zorgt voor de gasten en een gedekte tafel.
  • Wij hebben alle ingrediŽnten en specifiek kookgerief bij (messenset, grote snijplanken, etc.), maar u zorgt wel voor de nodige basisuitrusting (fornuis, oven, potten en pannen, etc.). Dit wordt vooraf steeds besproken met onze kok.
    Maak u geen zorgen: zelfs met een minimale basisuitrusting kunnen we heerlijke dingen op uw bord toveren.
  • Wij zorgen voor de bediening. Bij grotere groepen vragen we u wel om mee in te staan voor de bediening van de wijn. Vanaf 20 personen moet u een handje toesteken of zorgen voor een extra hulp.
  • Wij ruimen uw keuken na het koken op en wassen ook bestek en servies af. Een afwasmachine is aangeraden, zeker bij grotere groepen.
  • Wij vertrekken nadat het dessert is opgediend zodat u rustig verder kan genieten van de avond.
 

 

© De Thuiskok - info@dethuiskok.be - +32 (0)3 293 39 96