De thuiskok, zo wordt u gast in eigen huis.

  Dankzij De Thuiskok bent u gast in eigen huis.  

 

 Home
 Waarom een thuiskok?
 Hoe werkt het?
 Wat kost het?
 Op het menu
 Veelgestelde vragen
 Contactinfo
 

 

Wat kost het?

Dat hangt er van af. Er is uiteraard een verschil tussen een vier- of zesgangenmenu en ook de kostprijs van een varkenshaasje met cognacsiroopsaus is niet dezelfde als lijngevangen tarbot met een oestersausje.

Goedkoper dan op restaurant?
Een thuiskok is niet per definitie goedkoper dan op restaurant gaan. In een restaurant wordt er doorgaans gekookt voor een groot aantal couverts en kunnen de vaste kosten verdeeld worden over een groot aantal hoofden. Het voordeel van de thuiskok is dan weer dat er niet geÔnvesteerd moet worden in een eigen zaak. 
U bespaart vooral op drank, omdat die uit uw eigen voorraad komt. Zelfs als u ons voor de wijnen laat kiezen, betaalt u nooit wat u op restaurant zou betalen.

Prijsstructuur
De thuiskok hanteert een erg transparante prijsstructuur: u betaalt 125 euro voor de kok en 75 euro voor de bediening (ongeacht het aantal gangen en personen).
Vanaf 20 personen kunnen er extra kosten zijn voor het koken en de bediening.

Lekker eten hoeft niet duur te zijn
Lekker eten hoeft gelukkig niet duur te zijn. De gemiddelde prijs voor een menu met hapjes, een startertje aan tafel, een of twee voorgerechten, een sorbet, hoofdgerecht, eventueel kaas en een dessert ligt tussen de 30 en 40 euro. Dit is afhankelijk van de precieze ingrediŽnten en het aantal gangen.
U bepaalt het budget en wij vinden daarbinnen altijd verrassende combinaties. Voor een idee van onze gerechten, kan u terecht op de pagina met voorbeeldmenu's.

U wil weten wat De Thuiskok voor u kan doen? Bel ons op 03 2933996 of stuur een e-mail naar info@dethuiskok.be en we werken graag een voorstel uit.
 

 

 

Tonijn in rode wijnsaus, met gepocheerde prei en jonge aardappeltjes.

© De Thuiskok - info@dethuiskok.be - +32 (0)3 293 39 96