De thuiskok, zo wordt u gast in eigen huis.

  Dankzij De Thuiskok bent u gast in eigen huis.  

 

 Home
 Waarom een thuiskok?
 Hoe werkt het?
 Wat kost het?
 Op het menu
 Veelgestelde vragen
 Contactinfo
 

 

Waarom een thuiskok?

Met onze thuiskok kan u al uw speciale gelegenheden en feesten in uw vertrouwde omgeving vieren zonder de kopzorgen die gepaard gaan met het ontvangen van gasten. Wij koken de heerlijkste gerechten in uw keuken zodat u ongestoord tijd kan doorbrengen met uw genodigden en onbezorgd van de gelegenheid kan genieten. Zo combineert u het genot van een restaurantbezoek met het plezier gasten te ontvangen.

Enkele voordelen op een rijtje:

  • U kan uw gasten bij u thuis of in een andere vertrouwde omgeving ontvangen.
  • U kan voor, tijdens en na het eten uw tijd doorbrengen met uw gasten. Meer nog: u bent een beetje gast in eigen huis.
  • U hoeft niet op restaurant en heeft dus geen last van andere tafels of sluitingsuren.
  • U kan genieten van uw eigen wijnen - al kan u voor de wijnen ook steeds een beroep doen op ons.
  • U bespaart aanzienlijk op drank, zowel wijnen, frisdrank als koffie omdat u die zelf schenkt en aankoopt.
  • Voor het eten moet u zich niet druk maken of u alle ingrediŽnten wel gaat vinden.
  • Na het eten is uw keuken weer mooi opgeruimd.

Wanneer een thuiskok?
U kan een beroep doen op onze thuiskok voor allerlei gelegenheden. In principe koken we enkel voor groepen van 6 tot 20 personen. Grotere groepen kunnen maar enkel indien er een aangepaste keuken is.
Enkele voorbeelden:

  • Alle soorten familiefeestjes of vriendenbijeenkomsten.
  • Een zakendiner in private sfeer zonder beslommeringen.
  • Feestje op kantoor.

Dit kan zowel overdag als 's avonds, in de week als in het weekend. Onze thuiskok kookt overigens niet alleen bij u thuis maar overal waar een minimale kookuitrusting voorzien is en u gasten wenst te ontvangen. Het kan dus ook gaan om een vakantiewoning, een huurappartement aan zee, een chalet in de Ardennen, de bedrijfskantine, een feestzaal, ...
 

 

 

Reefilet in wildsaus, met truffel verrijkte knolselderpuree, champignons en vijgen

© De Thuiskok - info@dethuiskok.be - +32 (0)3 293 39 96