De thuiskok, zo wordt u gast in eigen huis.

  Dankzij De Thuiskok bent u gast in eigen huis.  

 

 Home
 Waarom een thuiskok?
 Hoe werkt het?
 Wat kost het?
 Op het menu
 Veelgestelde vragen
 Contactinfo
 

 

Veelgestelde vragen

Voor welke gelegenheden kan ik een beroep doen op de thuiskok?
In principe voor alle gelegenheden waar lekker eten belangrijk is. Vriendenbijeenkomsten, familiefeesten, verjaardagsfeesten, communiefeesten, zakendiners, barbecues, walking diners en dan vergeten we nog honderden andere mogelijkheden.
Belangrijk om weten is wel dat onze thuiskok houdt van lekker, hoogstaand eten en u graag verwent met minstens vier gangen. Voor pasta-, paŽlla- en andere mosselfeesten zoekt u beter elders een oplossing.

Komt een thuiskok alleen bij mij thuis?
Onze kok kookt niet alleen bij u thuis maar overal waar een minimale kookuitrusting voorzien is en u gasten wenst te ontvangen. Het kan dus ook gaan om een vakantiewoning, een huurappartement aan zee, een chalet in de Ardennen, de bedrijfskantine, een feestzaal, ...

Voor hoeveel mensen kookt de thuiskok?
U kan op ons beroep doen voor groepen van 6 tot 20 personen. Voor grotere groepen ŗ la minute koken kan niet in de meeste keukens en net dat is wat de thuiskok onderscheidt van een traiteur: wij koken alles ter plaatse.
Grotere groepen kunnen dus enkel als de keuken dat toelaat.

In welke regio komt de thuiskok?
In principe komt onze thuiskok overal koken. In de regio Antwerpen - Brussel is de verplaatsing inbegrepen in de prijs. Daarbuiten betaalt u een klein supplement voor de verplaatsing. Verafgelegen locaties of gelegenheden in het buitenland kunnen ook, maar dan moet er wel voorzien worden in overnachtingsmogelijkheid.
 

 

 

In walnoten gepaneerde everzwijnfilet in een wilde wijnsaus, vergezeld door kastanjepuree en warme vijgen.

© De Thuiskok - info@dethuiskok.be - +32 (0)3 293 39 96